ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Liberaal Laren neemt afstand van aantijgingen | NH Gooi

Jacqueline Timmerman van Liberaal Laren neemt afstand van de zeer negatieve uitlatingen en verdachtmakingen aan het adres van oude en zittende bestuurders van Laren. Die staan in een 'schotschrift' dat is bezorgd bij burgemeester Rinske Kruisinga.

Timmerman verklaarde dat dit volgens haar nepnieuws is waartegen zij fel protesteert. De partij gaat aangifte doen bij de politie. In een persverklaring schrijft voorzitter Hans Timmerman: "Wij betreuren het als Liberaal Laren dat dit soort agressieve brieven onder onze naam en ondertekend met een ‘verontruste burger’ worden verspreid. Hoewel de politiek open en eerlijk moet zijn, is het op de man en personen spelen ongepast en niet onze stijl."

Tijdens het lijsttrekkersdebat in het Brinkhuis in Laren op donderdag 15 maart werd de lijsttrekker van Liberaal Laren hard aangevallen door VVD-lijsttrekker Ton Stam. Stam verklaarde dat als Timmerman dit blijft volhouden, een mogelijke samenwerking na de gemeenteraadsverkiezingen moeilijk wordt.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren