ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Wolfskamer skiërs schitteren op NK | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Sport
  • Dinsdag 20 maart 2018 om 17:44
Enkele jonge medaillewinnaars
Enkele jonge medaillewinnaars

De skiërs van het Wolfskamer Alpineteam uit Huizen hebben op het Nederlands Kampioenschap Alpineskiën uitstekend gepresteerd. In Bergschenhoek, waar dit NK op 18 maart plaatsvond, wisten ze in verschillende leeftijdscategorieën medailles te pakken.

Bij de wedstrijden voor de jongste jeugd (onder 12 jaar) was het bij de heren een Wolfskamer podium met goud voor Thijn Prummel, zilver voor Fabio Abbas en brons voor Ruben Loos. Bij de dames was er een eerste plek voor Brandy Lutter en bij de allerjongsten een tweede plek voor Els Tirion.

Bij de heren onder 16 zette Thijmen de Ruiter twee uitstekende runs neer en daarmee werd hij Nederlands Jeugdkampioen. Zijn oudere zus Merel volgde later op de dag zijn voorbeeld door ook goud te pakken en daarmee werd zij Nederlands kampioene op de slalom. Nederlands jeugdkampioen van vorig jaar, Tim Honders, slaagde erin om in deze oudere categorie derde te worden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

De lunchclub

Vandaag om 12:00.

Terugluisteren