ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verkiezingsuitslagen en kennismaking met burgemeester in extra lange 6FM Zaterdag | NH Gooi
  • Thema Politiek
  • Vrijdag 23 maart 2018 om 10:02

De uitzending van de 6FM Zaterdag, het nieuws- en actualiteitenprogramma van Radio 6FM, is op zaterdag 24 maart een uur langer dan gebruikelijk: van 10:00 tot 14:00 uur.

Aanstaande zaterdag wordt uitgebreid aandacht besteed aan de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Hilversum, Huizen en de BEL. Radio 6FM was aanwezig op de verkiezingsavonden van een aantal gemeenten, en spreekt met een aantal van de grootste winnaars en verliezers.

Na 13:30 uur maken we kennis met Sicko Heldoorn, de nieuwe waarnemend burgemeester van Huizen. Onze verslaggever nam een uitgebreid kennismakingsgesprek met hem op.

In de uitzending verder aandacht voor de extra raadsvergadering naar aanleiding van het rapport van de Rekenkamer omtrent de besluitvorming rondom de aanschaf van kunststof grasvelden voor voetbalclub BVV’31, de nieuwe solotheatervoorstelling van Viève Buijs in het Museum Hilversum en uiteraard de geschiedenis van Blaricum met Frans Ruyter.

6FM Zaterdag is een wekelijks nieuws- en actualiteitenprogramma, dat normaliter elke zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur live wordt uitgezonden. Een programma met het regionieuws, weerbericht, sport(uitslagen), politiek, kunst en cultuur, studiogasten en achtergrondreportages, en wekelijks de gesproken column en de regio-agenda.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren