ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eén verdachte mishandeling Ajax-fan op station Hilversum nog spoorloos | NH Gooi
Foto bron: Politie
Foto bron: Politie

De politie is nog altijd op zoek naar een van de personen die op 8 mei 2016 op station Hilversum een Ajax-fan in elkaar sloegen. Deze blanke man is de enige verdachte die zich na het tonen van de beelden in februari dit jaar nog niet heeft gemeld. Ruim anderhalf jaar na het incident gaf de politie beelden vrij van het incident. Te zien is hoe een groep Feyenoord-supporters de Ajax-fan, een 26-jarige man uit Assen, mishandelden. Hij was die zondag met een vriend op weg van Doetinchem naar Amsterdam. Ajax verloor die dag het landskampioenschap bij De Graafschap. Op het station van Hilversum stappen ze uit om iets te eten te kopen. Het slachtoffer loopt in z'n eentje naar de Albert Heijn To Go, zijn vriend blijft op het perron. Als hij in de stationshal loopt, komt hij een groep van ruim tien personen tegen. Ze zijn wat rumoerig en roepen wat over het misgelopen landskampioenschap van Ajax. Van het ene op het andere moment vallen ze de Assenaar aan. Een aantal mannen en vrouwen deelt rake klappen uit. Het slachtoffer loopt door de mishandeling zwaar lichamelijk letsel op: een gebroken oogkas, blauwe ogen een gebroken neus en meerdere zwellingen en kneuzingen in zijn gezicht. Al vrij snel, nadat de beelden online verschenen, meldden de meeste vechtersbazen zich bij de politie. Behalve die ene man. Hij is blank, slank, heeft kort en donkerbruin haar en droeg droeg een donkere zonnebril. Ook droeg hij een lichtkleurige driekwart broek met een donkere riem en had lichtkleurige sneakers (instappers) aan.

Bron: De Gooi En Eembode

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

De lunchclub

Vandaag om 12:00.

Terugluisteren