ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ravage op de A27 | NH Gooi
De door Rijkswaterstaat geadviseerde wegomleiding
De door Rijkswaterstaat geadviseerde wegomleiding

UPDATE 10.40 uur: Op de A27 tussen Utrecht en Almere is dinsdagochtend een ongeluk gebeurd met vijf personenauto's. De weg ter hoogte van Huizen is rond 8.20 uur vrijgegeven. Dat meldt De Telegraaf.
Bij het ongeluk heeft een persoon nog onbekende verwondingen opgelopen. Alle rijstroken tussen Eemnes en Huizen werden vrijgegeven, nadat het politieonderzoek was afgerond en de auto's waren geborgen. Als gevolg van het ongeval staat er op de weg een file. Deze was tegen 8.30 uur nog ongeveer twintig minuten. De ANWB en Rijkswaterstaat adviseerden het verkeer eerder om te rijden via de A1 en A6. Eerder: Op de A27 bij Huizen zijn dinsdagochtend 3 april meerdere auto's op elkaar geklapt. Dat meldt onze mediapartner NH Nieuws. Daarbij zou een gewonde zijn gevallen en het wegdek ligt bezaaid met brokstukken. De weg is richting Almere dicht tussen Eemnes en Huizen, meldt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Het lijkt erop dat er vijf auto's bij de botsing betrokken zijn geweest. Het verkeer wordt omgeleid

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix, met regionieuws.
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren