ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bouw Keucheniushof kan starten | NH Gooi
Een impressie van het Keucheniushof
Een impressie van het Keucheniushof

De gemeenteraad van Huizen stelde 8 februari 2018 het bestemmingsplan Keucheniushof vast. Dit plan gaat over 22 eenheden (woningen en commerciële ruimten) voor het braakliggende gebied aan de Keucheniusstraat. Beroep tegen dit bestemmingsplan bij de Raad van State was mogelijk tot vrijdag 6 april 2018. Vandaag is bekend geworden dat er geen beroep is ingesteld. Dat betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is en de bouw van de Keucheniushof kan starten.

Wethouder Marlous Verbeek is blij dat met de bouw kan worden gestart. “We hebben aan het begin van deze raadsperiode een ambitie uitgesproken over het zogeheten Keudossier. Ik ben heel blij dat we vandaag definitief kunnen zeggen dat we deze ambitie hebben waargemaakt. Het bestemmingsplan is in werking getreden en de Keucheniushof mag worden gebouwd.”

Gerrit Jan Visser van Visser Bouw Maatschappij is ook verheugd. “Ik ben bijzonder verheugd met het resultaat en dat er definitief geen beroep is ingesteld. Ik ben ervan overtuigd dat de Keucheniushof een mooi plan zal worden, passend bij de maat en schaal van ons oude dorp.”

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Hoger dan de torenspits

Vandaag om 08:00.

Terugluisteren