ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bouw Keucheniushof kan starten | NH Gooi
Een impressie van het Keucheniushof
Een impressie van het Keucheniushof

De gemeenteraad van Huizen stelde 8 februari 2018 het bestemmingsplan Keucheniushof vast. Dit plan gaat over 22 eenheden (woningen en commerciële ruimten) voor het braakliggende gebied aan de Keucheniusstraat. Beroep tegen dit bestemmingsplan bij de Raad van State was mogelijk tot vrijdag 6 april 2018. Vandaag is bekend geworden dat er geen beroep is ingesteld. Dat betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is en de bouw van de Keucheniushof kan starten.

Wethouder Marlous Verbeek is blij dat met de bouw kan worden gestart. “We hebben aan het begin van deze raadsperiode een ambitie uitgesproken over het zogeheten Keudossier. Ik ben heel blij dat we vandaag definitief kunnen zeggen dat we deze ambitie hebben waargemaakt. Het bestemmingsplan is in werking getreden en de Keucheniushof mag worden gebouwd.”

Gerrit Jan Visser van Visser Bouw Maatschappij is ook verheugd. “Ik ben bijzonder verheugd met het resultaat en dat er definitief geen beroep is ingesteld. Ik ben ervan overtuigd dat de Keucheniushof een mooi plan zal worden, passend bij de maat en schaal van ons oude dorp.”

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Beatsensation | Vandaag om 20:00.
  • Met Ryan Vons.
  • 300 Kilo | Vandaag om 21:00.
  • Met Jan-Willem van Beers, Marc Reitsma en Ramon Bakker.
Net gemist?

NH Gooi In Business

Vandaag om 17:00.

Terugluisteren