ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Juffen en meesters Bussumse Emmaschool komen op adem: ouders nemen de les over | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Thema Onderwijs
  • Vrijdag 24 januari 2020 om 17:43
  • Noes van den Heuvel

BUSSUM - Even geen taal of rekenen, maar taart en ontspanning vanmiddag voor de leraren op de Bussumse Emmaschool. Een week voordat de leraren weer gaan staken, worden ze in de watten gelegd door ouders. De ouders namen vanmiddag de lessen over.

Snapshot Video 203969 (00:56)
Snapshot Video 203969 (00:56)

De juffen en meesters wisten van niks toen ouders met kletterende ratels de klaslokalen binnenstormden om het roer over te nemen.

Hart onder de riem

De ene klas kreeg een gastles, de ander knutselde levensgrote medailles om hun leraren te bedanken. "We vonden dit een ludieke actie om de leraren een hart onder de riem te steken. De leraren staken volgende week, onder meer voor beter onderwijs. Dat vinden wij ook belangrijk", vertelt moeder Martine van Dorst.

De leraren konden de geste van de ouders erg waarderen. 

NH Nieuws

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren