ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vrachtwagen verliest complete tank aan diesel na botsing op A1 bij Bussum | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Thema Het weer
  • Dinsdag 18 februari 2020 om 11:41
  • Sjoerd Stoop

BUSSUM - Een vrachtwagen heeft vanmorgen voor een flinke ravage gezorgd op de snelweg A1 bij Bussum. De vrachtwagen verloor na een aanrijding zijn complete tank aan diesel. De weg moest lang deels worden afgesloten om de boel weer schoon te maken.

Vrachtwagen verliest complete dieseltank in Bussum
Inter Visual Studio/Judith van Dijkhuizen

De vrachtwagen werd afgesneden door een auto, waarbij de auto vermoedelijk de brandstoftank van de vrachtwagen raakte. De chauffeur had meteen door dat het mis was en dat hij brandstof verloor. Hij reed naar een verderop gelegen parkeerplaats en zag daar de rest van zijn diesel de tank uit stromen.

Weg schoongemaakt

De brandweer heeft de situatie veiliggesteld en later met een speciale machine de weg weer schoongemaakt. De rechterrijstrook van de snelweg moest vanwege de klus worden afgesloten.

De automobilist reed na de botsing door. Hij had vermoedelijk niet door dat hij tegen de vrachtwagen aan gekomen was.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren