ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tientallen hardlopers lopen al warm voor Hilversum City Run | NH Gooi

HILVERSUM - Nog net wat meer dan twee maanden en dan klinkt weer het startschot van de Hilversum City Run. Aan de start staan vanzelfsprekend de echte hardloopfanaten, maar ook mensen die zonder loopervaring meedoen aan het evenement. Een flinke groep deelnemers is al aan het trainen.

NH Nieuws

Bij atletiekvereniging GAC in Hilversum loopt een flink aantal sporters zich letterlijk en figuurlijk al warm voor de Hilversum City Run. Jong en oud loopt onder begeleiding van ervaren trainers al over verschillende afstanden om straks helemaal klaar te staan aan de start van het Hilversumse hardloopevenement.

De Hilversum City Run is dit jaar op 17 mei. Het hardloopevenement wordt iets anders dan andere jaren. Zo is onder meer het parcours wat aangepast en komt er meer entertainment langs het parcours.

De organisatie verwacht weer duizenden deelnemers aan de start. Als je je aan wil melden voor het hardloopevenement dan kan dat nog.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren