ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuwe coronabesmetting in Naarden | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Vrijdag 06 maart 2020 om 11:30 | bijgewerkt: om 11:31 uur
  • Redactie

NAARDEN - Er is een nieuwe besmetting met het coronavirus in Naarden. Dat heeft GGD Gooi en Vechtstreek bekendgemaakt. Het is het derde geval in de regio.

coronavirus
Adobe Stock

Het gaat om een volwassen gezinslid van de man uit Naarden bij wie het virus eerder vastgesteld werd. Ook de nieuwe patiënt is kortgeleden terggekeerd van een familiebezoek uit Noord Italië. 

De man is onderzocht door zowel de GGD als het RIVM en dat leidde tot een bevestiging van de besmetting. De GGD gaat nu in kaart brengen met wie de man contact heeft gehad. Met deze mensen wordt vervolgens weer contact opgenomen.

Informatienummer

Via speciaal telefoonnummer 035-6926400 kunnen vragen worden gesteld over het coronavirus. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Ook het landelijke informatienummer kan worden gebeld via 0800-1351, dit kan tussen 08.00 en 20.00 uur.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren