ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eemnesser wethouder Sven Lankreijer (PvdA) stapt op | NH Gooi
  • Regio Eemnes
  • Dinsdag 17 maart 2020 om 09:44 | bijgewerkt: om 09:50 uur
  • Sjoerd Stoop

EEMNES - Eemnes moet op zoek naar een nieuwe wethouder: Sven Lankreijer (PvdA) stopt er mee. Lankreijer stapt op omdat hij 'niet meer het gevoel heeft de kwaliteit te kunnen leveren die hij zelf nastreeft'. De Eemnesser legt per 23 maart zijn functie neer.

Wethouder Sven Lankreijer opent minibieb in Eemnes

Lankreijer stelt een weloverwogen beslissing te hebben genomen en zegt dat nu het juiste moment is om te stoppen. "Ik heb daarom besloten ruimte te bieden aan een opvolger, die met een frisse blik Eemnes nóg mooier kan maken dan het al is. Dit is het juiste moment omdat mijn opvolger dan nog voldoende tijd heeft tot de verkiezingen om het wethouderschap volop naar eigen inzichten vorm te geven.” 

De PvdA-wethouder heeft zich de afgelopen vier jaar onder meer ingezet voor de energietransitie, het nieuwe Huis van Eemnes, de woonvisie en de start van budgetcoaches.

Een opvolger van Lankreijer is nog niet bekend. De PvdA laat weten zich nog te beraden. 

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren