ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Allemaal aan het opruimen: veel extra drukte op Gooise scheidingsstations | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Donderdag 19 maart 2020 om 13:36 | bijgewerkt: om 13:43 uur
  • Sjoerd Stoop

BUSSUM - Nu we vanwege het coronavirus allemaal thuiszitten, zijn we kennelijk flink aan het opruimen geslagen. Dat merken ze althans op de afvalscheidingsstations van de GAD Gooi en Vechtstreek. Het is er de afgelopen dagen veel drukker.

Scheidingstation drukte
GAD Gooi en Vechtstreek

Dat er veel mensen vervroegd met de grote voorjaarsschoonmaak zijn begonnen en massaal spullen komen brengen naar het afvalscheidingsstation, zorgt ervoor dat de afvaldienst maatregelen moet nemen om de toestroom te beperken. "We zijn genoodzaakt om de toegang te reguleren en een beperkt aantal personen tegelijk toe te laten. Kom alleen als het noodzakelijk is", meldt de GAD Gooi en Vechtstreek. Er staan grote lichtkranten om mensen te waarschuwen dat de toegang beperkt is.

Het gebeurde de afgelopen dagen al dat bepaalde containers met afval zo vol zaten dat er niks meer bij kon. Dat geldt bijvoorbeeld voor de containers met spullen voor de verschillende kringloopwinkels. Doordat de Gooise kringloopwinkels nu dicht zijn, worden de containers ook niet geleegd. Bewaar deze dus nog even, zo is de boodschap.

Kom later terug

Mensen wordt gevraagd later terug te komen als het druk is. Medewerkers roepen op om vooral niet op zaterdag te komen. 

Corona in 't Gooi'
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
💬 Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via Whatsapp. App 'NH GOOI AAN' naar 0888505651

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren