ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Goois Democratisch platform pleit voor vernieuwing binnen gemeentelijk systeem | NH Gooi
  • Thema Politiek
  • Maandag 30 maart 2020 om 07:02 | bijgewerkt: om 09:36 uur
  • Redactie

GOOISE MEREN - Ouderwets debatteren in de gemeenteraad kan door de coronarisis niet meer en omdat een meerderheid aanwezig moet zijn is ook besluiten nemen niet mogelijk. Het gemeentelijk systeem kan wel wat vernieuwing gebruiken, vindt ook Jelmer Kruyt, fractievoorzitter van het Goois Democratisch Platform in gemeente Gooise Meren.

NH Nieuws

Meerdere lokale politici doen vandaag een oproep tot vernieuwing van het politieke bestel. Zo ook Jelmer Kruyt, fractievoorzitter van het Goois Democratisch Platform. "Alles moet op afstand, en dat zijn we niet gewend. Onze partij is daar al eerder mee bezig geweest, op ons platform proberen wij inwoners heel laagdrempelig de mogelijkheid te bieden om onderwerpen bij ons achter te laten. Als je dat gemeentebreed trekt, kan je burgers veel nadrukkelijker betrekken bij zaken die hier aan de orde zijn."

"De wereld draait door, en ook de gemeente draait door. Dat betekent dat we wel gewoon besluiten moeten blijven nemen, en dat we de inwoners daar ook bij moeten blijven betrekken.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren