ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Voor de laatste keer wordt de Oud-Loosdrechtsedijk voor iedereen afgesloten | NH Gooi
  • Thema Verkeer
  • Vrijdag 03 april 2020 om 12:00 | bijgewerkt: om 12:53 uur
  • Carlijn Kolk

LOOSDRECHT - Al maanden is de Oud-Loosdrechtsedijk 'tussen de rotondes' dicht voor doorgaand verkeer. Ondanks alle maatregelen rond het coronavirus wordt er hard gewerkt om de dijk op tijd af te krijgen. Dit weekend wordt de laatste laag asfalt aangebracht en mag er echt niemand overheen. 

Oud-Loosdrechtsedijk Loosdrecht
Oud-Loosdrechtsedijk Loosdrecht Google Streetview

Vanaf vanochtend kun je alleen lopen of fietsen op de dijk. Er is wel een pendeldienst om woningen en bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Bij beide rotondes, bij restaurant 't Bruggetje en de brandweerkazerne, zijn parkeerplaatsen gemaakt zodat mensen daar hun auto kunnen parkeren. Vanaf daar worden ze vervolgens met de pendeldienst naar huis gebracht. 

De weg is al tijden afgesloten om gerenoveerd te worden. De weg was oud en versleten en bovendien niet helemaal veilig meer. Straks hebben voetgangers en fietsers bijvoorbeeld meer ruimte.

Als alles goed gaat, gaat maandagochtend de Oud-Loosdrechtsedijk eindelijk weer open. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren