ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Grootscheepse zoektocht naar mogelijk drenkeling in water Gooi- en Eemmeer | NH Gooi
  • Regio Blaricum
  • Dinsdag 14 april 2020 om 15:08 | bijgewerkt: om 17:44 uur
  • Redactie

BLARICUM - Brandweerduikers hebben vanmiddag lang gezocht naar een mogelijke drenkeling in het grensgebied van het Gooi- en het Eemmeer. Er werd met man en macht gezocht, maar zonder resultaat. 

Zoekactie drenkeling Gooi- en Eemmeer (Stichtsebrug)
Inter Visual Studio

Er werd groot alarm geslagen nadat getuigen hadden gezien dat er iemand op de Stichtse Brug - tussen Noord-Holland en Flevoland - was gaan zitten. Die bleek na enige tijd verdwenen zonder de brug lopend te hebben verlaten, vertelt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek. 

Bij de zoekactie waren zowel duikers uit Noord-Holland als Flevoland betrokken. Ook de KNRM zocht vanaf het water mee. Een helikopter van de Kustwacht speurde vanuit de lucht. 

De grote zoekactie is in de loop van de middag gestaakt. Het zogenaamde 'gouden uur' is verstreken. Daarna is de kans nihil dat een drenkeling in het water overleeft. Er wordt nog wel rekening mee gehouden dat de melder zich heeft vergist. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren