ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Verdachte gepakt voor gewelddadige beroving op Hilversumse vrouw | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 27 mei 2020 om 12:08 | bijgewerkt: om 12:09 uur
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - De politie heeft een verdachte aangehouden voor een brute beroving van een Hilversumse vrouw afgelopen oktober. De vrouw werd toen op haar eigen oprit met geweld beroofd van haar portemonnee.

Aanhouding politie stock
Beeld ter illustratie Politie

De verdachte werd maandag gepakt na lang onderzoek. Het gaat om een 31-jarige Utrechter. Hij wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De man wordt er van verdacht de vrouw te hebben achtervolgd vanaf de supermarkt om haar vervolgens voor haar deur te beroven van haar portemonnee. Nadat de vrouw weigerde haar portemonee af te staan, onstond er een lange worsteling. Hoewel ze de verdachte een paar keer sloeg en schopte, slaagde hij er toch in de hand op haar portemonnee te leggen en er vandoor te gaan.

De beroving en de worsteling werden gefilmd door de beveiligingscamera aan de gevel van het huis van de vrouw. Nadat de politie de beelden openbaar maakte, kwamen er meerdere tips binnen. Die hebben uiteindelijk naar de man geleid.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren