ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Harde wind brengt watersporters in problemen op Gooimeer | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Maandag 29 juni 2020 om 14:25 | bijgewerkt: om 15:01 uur
  • Sjoerd Stoop

NAARDEN - De harde wind heeft gisteren voor problemen gezorgd op het Gooimeer: meerdere watersporters kwamen met hun boten in de problemen. De Reddingsbrigade Naarden had haar handen vol aan de hulp op het water.

Harde wind brengt watersporters in problemen
Reddingsbrigade Naarden

De reddingsbrigade moest 's ochtends eerst het water op voor een motorboot met problemen ter hoogte van eiland de Schelp. De boot had een lijn in de schroef gekregen. Toen de redders het bootje hadden gevonden, was het probleem snel opgelost.

Even later moest de reddingsbrigade nog een keer op pad voor een boot met een motorstoring. Het bootje was door de wind ondertussen aan lagerwal geraakt. De reddingsbrigade heeft het bootje weggesleept naar de jachthaven.

De reddingsbrigade was nog maar net klaar of er kwam alweer een melding van een zeilboot met een oververhitte motor op het Gooimeer. Aan boord waren vier mensen, waaronder twee kinderen. De zeilboot bleken ze nog maar pas te hebben en vooral de kinderen vonden het wel heel erg spannend worden. Uiteindelijk bleef iedereen ongedeerd. De reddingsbrigade heeft de boot naar haar thuishaven gesleept.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren