ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Streep door roeisloepenrace Muiden-Pampus-Muiden door coronavirus | NH Gooi
  • Donderdag 17 september 2020 om 11:27
  • Sjoerd Stoop

MUIDEN - Een flinke domper voor Muiden: de bekende roeisloepenrace Muiden-Pampus-Muiden gaat dit jaar niet door. Er gaat een streep door het evenement vanwege het coronavirus. 

Pampus stock
Adobe Stock

Muiden-Pampus-Muiden is een van de hoogtepunten van het sloeproeiseizoen en trekt elk jaar honderden roeiers en toeschouwers naar de stad. Het evenement stond gepland voor 31 oktober en 1 november.

Het bestuur van het evenement laat weten geen andere keus te hebben dan het evenement af te gelasten vanwege de situatie rondom het coronavirus. De organisatie wil voorkomen dat de wedstrijd een hotspot van besmettingen bij roeiers, toeschouwers en vrijwilligers wordt. 

De organisatie heeft nog even overwogen om het meerdaagse evenement terug te brengen naar één dag, zonder verdere poespas zoals feestjes, maar ziet ook daar van af. "Gezien de populariteit van MPM onder jullie roeiers verwachten we nog steeds een grote interesse en deelname en kan de drukte die ontstaat in Muiden, een dilemma vormen voor haar bewoners en middenstand, gezien de beperkte horecacapaciteit en regels die daarvoor gelden", meldt het bestuur. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren