ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Stilte in Gooise straten: lege terrassen en weinig mensen na strengere coronaregels | NH Gooi
  • Donderdag 22 oktober 2020 om 15:33 | bijgewerkt: vrijdag 23 oktober 2020 om 14:49 uur
  • Sjoerd Stoop

'T GOOI - Gesloten cafés en restaurants, slechts een beperkt aantal bezoekers voor bioscopen en theaters, minder mensen in de winkels: de strengere coronaregels zorgen ervoor dat het een stuk rustiger op straat is in 't Gooi.

Alle Gooise horeca heeft haar deuren gesloten
NH Nieuws

Het is een trieste aanblik als je langs Gooise horecazaakjes loopt: de deur zit potdicht, de terrastafels en -stoelen staan op elkaar gestapeld. Alleen een voorbij fladderende vogel neemt er af en toe nog op plaats. 

Soms hangt er een briefje op de deur met een opbeurende tekst. Het Moeke Spijkstra in Blaricum heeft zelfs een groot spandoek op gehangen. "Gezelligheid komt na gezondheid", staat erop. Met daaronder "Tot snel lieve gasten en pas op jullie zelf." 

Alle horecaondernemers hebben hun deuren gesloten sinds er afgelopen week strengere maatregelen gelden vanwege het coronavirus. De komende drie weken mogen ze nog geen gasten ontvangen. Veel ondernemers zijn daarom weer begonnen met een bezorgservice. 

NH Gooi maakte een rondje door de lege straten van 't Gooi:

NH Nieuws

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren