ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jongen (17) geslagen en beroofd van spullen in Huizen | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 26 november 2020 om 16:22 | bijgewerkt: om 16:24 uur
  • Redactie

HUIZEN - Een jongen (17) in Huizen is gisteravond geslagen, bedreigd en beroofd van zijn spullen door twee leeftijdgenoten. Dat meldt de politie.

Politie stock
Politie stock Adobe Stock

Het slachtoffer had met een van de daders afgesproken langs het fietspad aan de Randweg. Ter hoogte van de kinderboerderij zag hij zijn afspraak, samen met een andere jongen die hij niet kende. Nadat ze wat hadden gepraat, werd het slachtoffer vanuit het niets geslagen. 

De jongens bedreigden hem met een wapen en dwongen het slachtoffer zijn spullen af te staan. De jongens sloegen daarna meteen op de vlucht. 

Signalement

De politie heeft nog naar de jongens gezocht, maar heeft ze nog niet gevonden. De verdachten zijn twee witte jongens van rond de 17 jaar oud. De ene jongen is rond de 1.70 meter lang en heeft een gezette bouw. De andere is iets langer en vrij dun. Ze spreken accentloos Nederlands en hadden een grote, langharige hond bij zich. 

De politie hoopt nu dat mensen wat gezien hebben en zich melden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren