ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Omstanders helpen slachtoffer uit auto na ongeluk in Bussum | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Thema Ongeval
  • Donderdag 07 januari 2021 om 12:49 | bijgewerkt: om 12:53 uur
  • Sjoerd Stoop

BUSSUM - Alerte omstanders hebben vanochtend in Bussum een vrouw uit haar auto gehaald na een ongeluk. De vrouw moest met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis. 

Omstanders helpen slachtoffer uit auto na ongeluk in Bussum
Inter Visual Studio/Judith van Dijkhuizen

De vrouw raakte gewond toen ze op de Ceintuurbaan in botsing kwam met een andere auto. Haar auto kwam na de botsing tegen een boom tot stilstand. 

De omstanders konden de vrouw na het ongeluk in veiligheid brengen. Ambulancepersoneel nam de zorg voor de vrouw daarna over. 

Flinke schade

Welke verwondingen de vrouw precies heeft is niet bekend. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. Ze is na het ongeluk nog wel nagekeken, maar bleek niet gewond geraakt. De schade aan de twee betrokken auto's was wel flink.

De Ceintuurbaan moest na het ongeluk even worden afgesloten voor de hulp aan de betrokkenen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet bekend.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren