ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het programma De Platenkast van… viert een feestje! | NH Gooi
  • Thema Shownieuws
  • Donderdag 07 januari 2021 om 22:12 | bijgewerkt: zaterdag 16 januari 2021 om 17:38 uur
Peter Douglas zondag zelf in De Platenkast van...
Peter Douglas zondag zelf in De Platenkast van...

Aanstaande zondag vieren Peter Douglas en zijn technicus Jos Moll een feestje.

Dit ter gelegenheid van het 2-jarig bestaan van het laagdrempelige programma waar inmiddels meer dan 100 fijne gasten in langs zijn geweest. Vorige week zondag hoorde je al het eerste deel. 

Gasten als bijvoorbeeld de Commissaris van de Koning Arthur van Dijk, Dennis van Aarssen, Tineke de Nooij en vele andere prominenten en minder bekende Nederlanders werden op vriendelijke wijze aan de tand gevoeld door Peter Douglas onder het draaien van hun favoriete muziek uit eigen platenkast.

Naast het runnen van zijn artiestenmanagementbureau Today Music, waar Peter druk doende is om zijn artiesten te begeleiden, vindt hij het een feestje om elke week zijn programma te mogen presenteren.

Dit jaar komt de Nederlandse Frank Sinatra zijn nieuwe album “Fly Me Through the Years” op de markt. De gelijknamige single en de single "5 Star Man" ontbreken uiteraard niet. “Fly Me Through The Years”, een album waarop diverse pareltjes staan die een afspiegeling zijn van bijna 4 decennia Peter Douglas muziek.

In twee uitzendingen wordt Peter het hemd van zijn lijf gevraagd door niemand minder dan Myrna Goossen! Zondagavond 22:00 uur De Platenkast van... op NH Gooi Radio.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren