ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vijf dagen geen treinen tussen Hilversum en Utrecht door werkzaamheden | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Werk
  • Woensdag 17 februari om 16:38
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - Er rijden vanaf zaterdag vijf dagen lang geen treinen tussen Hilversum en Utrecht vanwege werkzaamheden. Treinreizigers zullen met de bus moeten reizen. Ook het treinverkeer tussen Hilversum en Almere en Weesp heeft last van het werk: op dat traject rijden minder treinen.

trein station Hilversum stock
trein station Hilversum stock Adobe Stock

Er wordt vanaf zaterdag gewerkt aan bovenleidingsportalen, overwegen en perrons op het spoor tussen Hilversum en Utrecht.

Zo wordt ter hoogte van station Hilversum Sportpark een deel van het spoor vervangen en worden nieuwe kabels en leidingen aangelegd. Daarnaast worden de funderingen voor nieuwe bovenleidingsportalen geplaatst. 

Het werk wordt onder meer gedaan als onderdeel van het werk aan de HOV, het 'hoogwaardig openbaar vervoer' door de regio. Een ander deel is ook regulier onderhoud. 

Extra reistijd

De uitval van de treinen tussen Hilversum en Utrecht en de vermindering van het aantal treinen tussen Hilversum en Almere en Weesp leidt ertoe dat reizigers rekening moeten houden met een extra reistijd die oploopt tot een kwartier of een half uur. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? De bijeenkomst van 27 november gaat niet door, maar meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

De lunchclub

Vandaag om 12:00.

Terugluisteren