ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bussumse doelman Joël Drommel rondt transfer naar PSV af | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Vrijdag 16 april 2021 om 14:37 | bijgewerkt: om 14:41 uur
  • Stephan Brandhorst

Joël Drommel heeft zijn transfer naar PSV afgerond. Het nieuws hing al enkele weken in de lucht en vrijdagochtend beklonk de doelman uit Bussum de deal. Drommel komt over van FC Twente en tekent een contract voor vijf jaar.

Joel Drommel
Pro Shots / Paul Meima

PSV en FC Twente onderhandelden enkele weken over de transfersom voor de 24-jarige doelman. Beide clubs moesten uiteindelijk water bij de wijn doen. Drommel komt uiteindelijk voor een bedrag van 3,5 miljoen euro over. Maandag werd Drommel al medisch gekeurd in Eindhoven.

Tekst loopt verder onder de tweet.



PSV

“Vanaf het eerste gesprek, heb ik mijn zinnen op een overstap naar PSV gezet”, zegt Drommel op de website van PSV. “De club en Roger Schmidt hebben veel vertrouwen in mijn kwaliteiten. PSV is een Nederlandse topclub, die jaarlijks strijdt om de prijzen en Europees voetbal speelt. Naar die uitdaging was ik op zoek. Ik wil het seizoen goed afsluiten en kijk enorm uit om daarna aan te sluiten bij PSV en kennis te maken met de spelersgroep en overige stafleden.”

Drommel speelde zeven jaar in het shirt van FC Twente. In 2014 maakte hij de overstap van IJsselmeervogels naar de Tukkers. Eind 2015 maakte hij zijn debuut in het eerste. Zijn prestaties van de afgelopen maanden leverden Drommel onlangs een oproep voor het Nederlands elftal op.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via tikfout@nhmedia.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren