ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Herstel Broertjes verloopt voorspoedig, 'revalidatie is in volle gang' | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Politiek
  • Woensdag 12 mei 2021 om 20:29 | bijgewerkt: om 23:01 uur
  • Redactie

Het herstel van burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum verloopt voorspoedig. Dat laat hij vanavond weten aan de inwoners van de stad. "Ik vertrouw erop dat ik na de zomer in goede gezondheid terugkeer." 

Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum
Gemeente Hilversum

Broertjes legde vorige maand zijn taken als burgemeester van de mediastad en voorzitter van de veiligheidsregio Gooi- en Vechtstreek neer omdat hij een hersenontsteking had. 

De gemeente laat weten dat het herstel van de burgemeester voorspoedig verloopt: Broertjes heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten en revalideert thuis. Ondanks dat zijn herstel spoedig verloopt, staat er nog zeker een paar maanden voor zijn herstel. Om die reden is een waarnemend burgemeester aangewezen. 

Hartverwarmend 

"Graag wil ik alle bewoners, medewerkers, collega's en iedereen die mij een hart onder de riem heeft gestoken de afgelopen weken, hartelijk bedanken. Het is hartverwarmend en geeft mij enorme kracht. Mijn genezing verloopt goed. De revalidatie is in volle gang. De specialisten geven aan dat het herstel een lange weg is", aldus Broertjes. 

Verder laat hij weten blij te zijn met het benoemen van een waarnemend burgemeester. "Een waarnemend burgemeester kan de druk de aankomende tijd voor iedereen verminderen. Dat is een goede beslissing. Ik vertrouw erop dat ik na de zomer in goede gezondheid terugkeer." 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren