ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zwembad Sijsjesberg slaat deuren nog verder open: ook weer 'speelzwemmen' | NH Gooi
  • Thema Het weer
  • Donderdag 27 mei 2021 om 13:56
  • Sjoerd Stoop

Het Huizer openluchtzwembad Sijsjesberg gaat vanaf komend weekend nog verder open. Waar je tot nu toe alleen naar het zwembad mocht komen om baantjes te zwemmen, zijn vanaf komend weekend ook spelende kinderen en hun ouders weer welkom om recreatief te zwemmen. 

Sijsjesberg
Sijsjesberg Gemeente Huizen

Dat het zwembad weer spelende kinderen en hun ouders kan ontvangen heeft alles te maken met de coronaversoepelingen: recreatief zwemmen mag weer. Voor het zwembad zelf wordt dat komend weekend een feestje. "We hebben er echt heel erg lang naar uitgekeken", zegt badmeester Daniël Wichers. "Er is niets leuker dan een druk zwembad met enthousiaste mensen. En het wordt mooi weer dus het komt echt op het goede moment."

Glijbaan nog dicht

Toch moeten bezoekers van het zwembad er de komende tijd nog rekening mee houden dat niet alles mag. Zo gaat bijvoorbeeld de glijbaan nog niet aan. "Dat mag helaas nog niet, dus die houden we uit", zegt Wichers. Bezoekers moeten er rekening mee houden dat het instructiebad nog niet helemaal op temperatuur is, al zou dat met het mooie weer van komend weekend niet veel uit moeten maken. Het diepe zwembad is wel al helemaal warm. 

Zwembad Sijsjesberg houdt de komende tijd een bezoekersaantal van maximaal 500 bezoekers aan, zodat iedereen genoeg ruimte heeft om te zwemmen en afstand te houden. Bezoekers moeten vooraf een plekje reserveren

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren