ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Opnieuw onrustig op Laarder kermis, politie drijft met honden jongeren uiteen | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Hulpdiensten
  • Maandag 12 juli 2021 om 10:00 | bijgewerkt: om 12:10 uur
  • Sjoerd Stoop

Groepen jongeren hebben gisteravond voor overlast gezorgd op en rond het kermisterrein van Laren. De politie heeft daarbij ingegrepen: meerderde agenten met honden hebben de groep jongeren weggestuurd. 

Politie grijpt in op kermis Laren
Inter Visual Studio

De jongeren zorgden voor onrust en enkele opstootjes na afloop van de kermis, rond 22.30 uur. Volgens de politie was er sprake van een grimmige sfeer. Meerdere agenten hebben de jongeren met behulp van politiehonden gesommeerd om naar huis te gaan.

Het kermisterrein kon daarbij worden leeggeruimd. De jongeren werden door de agenten opgedreven naar de Brink. De overlast was daarmee al snel achter de rug, de meeste jongeren gingen naar huis. 

Avonden met overlast

Het was gisteravond niet voor het eerst dat de Laarder kermis eindigde met overlast door jongeren. Al een paar dagen was het na sluitingstijd van de kermis onrust op straat. 

Het ingrijpen van de politie gisteravond is volgens een woordvoerder van de politie verder rustig verlopen. De jongeren zouden de instructies van de politie goed hebben opgevolgd. Voor zover bekend zijn er geen jongeren aangehouden. 

Politie grijpt in op kermis Laren
Inter Visual Studio

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren