ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Voormalig lid Frizzle Sizzle en stemactrice Laura Vlasblom in De Platenkast van... | NH Gooi
Laura Vlasblom te gast in De Platenkast van...
Laura Vlasblom te gast in De Platenkast van...

Het wordt een supergezellige uitzending op zondag 13 en zondag 20 maart bij NH Gooi radio in De Platenkast van... Iemand die het klappen van de zweep als geen ander kent.

Ze deed mee aan het nationale songfestival, ging stad en land af met collega’s van het ene theater naar het andere theater. Ze voorzag en voorziet menig bekende tekenfilm met haar stemgeluid.

De Kleine Zeemeermin, de Disneyklassieker met dat prachtige nummer 'Dat Is Mijn Wens'! Stemactrice Laura Vlasblom sprak in 1989 Ariël in en zong dit bijzondere nummer! Speciaal voor Stemmen van Toen zingt ze nog een keer dat prachtige nummer.

Peter Douglas praat zondag om 12:00 uur bij NH Gooi radio met Laura Vlasblom over haar enorme carrière in De Platenkast van...

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren