ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Luxe modehuis in Hilversumse garagebox: politie stuit op anderhalve ton aan nep-merkkleding | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 18 mei 2022 om 17:08 | bijgewerkt: om 17:16 uur
  • Sjoerd Stoop

Een luxe modehuis vermomd als garagebox: de politie heeft aan de Hilversumse Lijsterweg een garage vol met nep-merkkleding opgerold. De garagebox lag vol met stapels kleding, waar - misschien nog net niet letterlijk - een luchtje aan zat. 

Politie politieauto stock algemeen
AT5 / Luuk Koenen

De garagebox werd gevonden toen een rijtje van acht garageboxen aan de Lijsterweg werden onderzocht omdat er iets niet pluis zou zijn. Voor zeven garageboxen kon de deur zonder problemen weer dicht, maar bij de achtste leek er wel een complete winkel open te gaan. Er werden rekken vol met jassen en truien gevonden, er stonden tafels met grote stapels broeken en een grote stellingkast vol schoenen. 

Straatwaarde

De politie heeft alle kleding onderzocht en ontdekte al snel dat het om nep-merkkleding gaat. En niet eens een klein beetje: de politie schat de totale waarde van de kleding op een bedrag van ongeveer anderhalve ton. 

Alle kleding is in beslag genomen en wordt verder onderzocht. Of er mensen zijn aangehouden is niet duidelijk. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren