ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mallorca-hoofdverdachte Sanil B. teleurgesteld en emotioneel na zware straf | NH Gooi
  • Vrijdag 18 november 2022 om 13:10
  • Sjoerd Stoop

Mallorca-hoofdverdachte Sanil B. reageert teleurgesteld en emotioneel op de zware celstraf waartoe de rechter hem veroordeelt voor het zware geweld op Mallorca vorig jaar zomer. Dat laat hij weten via zijn advocaat Peter Plasman. 

NH Nieuws

De rechter veroordeelde de jonge Hilversummer vandaag tot een celstraf van zeven jaar, vooral omdat het bewezen acht dat B. de fatale trappen aan de later overleden Carlo Heuvelman heeft uitgedeeld.

Sanil B. blijft ontkennen

Dat Sanil B. zo teleurgesteld en emotioneel reageert komt vooral omdat hij nog altijd volhoudt niets met de dood van Carlo Heuvelman te maken heeft, aldus advocaat Peter Plasman. "Dat hij er toch voor wordt veroordeeld komt hard aan."

Plasman noemt het verder 'wrang' dat vast staat er nog een van de verdachte verantwoordelijk moet worden gehouden voor het geweld tegen Carlo Heuvelman, maar dat alleen zijn cliënt wordt veroordeeld. "Dat is juridisch gezien natuurlijk juist, omdat de rechter bij de andere verdachten hun betrokkenheid niet kan bewijzen. Toch is het wrang dat een pleger van doodslag de dans ontspringt."

De advocaat van Sanil B. heeft nog altijd grote twijfels over het bewijs waarop zijn cliënt wordt veroordeeld. De raadsman lijkt te hinten op een hoger beroep, maar daar gaat hij eerst met B. over praten.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren