N.B. Deze programmapagina toont de fragmenten van 6FM In Business tot mei 2018. Voor de huidige programmering, zie de pagina van NH Gooi In Business.   
 
Met 6FM in Business richt de lokale omroep zich op de doelgroep midden 20 tot 60 jaar, met up tempo muziek, zoals soul en disco uit eind jaren zeventig / begin jaren tachtig. Maar de kern van het programma zijn de gesprekken met de diverse gasten. Met als focus business en ondernemerschap, waarbij onderwerpen als crowdfunding, het begeleiden van start ups, maar ook de strijd die veel ondernemers voeren om te overleven regelmatig aan de orde zullen komen. Dat laatste is het stokpaardje van Lars van Loon, expert op het gebied van Finance & Control. “Dat is mijn werk, ik doe dat dagelijks. Waarbij ik mij vooral bezig houd met goed luisteren, wat speelt er bij de ondernemer, en wat kunnen anderen ervan leren.” Kent Hanson, jazzkenner en presentator van onder meer Say Yes to Jazz op 6FM, gaat in op de wat meer luchtige zaken als lifestyle en cultuur. “Bootjes, auto’s, gastronomie, cabaret, dat zijn de onderwerpen waar je dan aan moet denken”, licht Kent toe. 


Geen reclamezendtijd
Je bent bij 6FM in Business te gast omdat je een leuk, interessant verhaal te vertellen hebt als ondernemer en daar met veel passie over kunt praten. Zodra het de richting opgaat van een reclamepraatje grijpen we in,” aldus Lars van Loon. “We zijn en blijven een publieke omroep. Reclame maken kan wel hoor, maar daar hebben we een andere afdeling voor….”

Duo presentatie
Beide heren zijn al een aantal jaar betrokken bij 6FM. Lars van Loon als bestuurslid en Kent Hanson als presentator van onder meer het jazzprogramma ‘Say Yes to Jazz’. Lars van Loon schuift af en toe aan als co-host en zo ontstonden regelmatig geanimeerde gesprekken. “We kunnen elkaar heel goed enthousiasmeren, maar er is dus ook een duidelijke rolverdeling,” vertelt Lars van Loon. Ze zien hun samenwerking dan ook helemaal zitten.” Tot slot roepen ze enthousiaste ondernemers uit de regio op die graag willen meewerken aan het nieuwe programma. Tips kunt u mailen aan lars@6fm.nl.


Bekijk een voorproefje op youtube: http://youtu.be/z723jglfca8
Voor meer informatie: mail naar inbusiness@6fm.nl
... en facebook:

  https://www.facebook.com/pages/6FM-in-Business/865953143430761

Komende week

Er staat komende week geen uitzending van 6FM in Business gepland.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten