Politiek Café

Laren - ‘Het politiek café het Gooi’ en ‘De sportraad van Laren’  organiseren in het Brinkhuis op donderdagavond 18 januari om 20.00 uur een debat over ‘de sport in Laren’.  
 
Het debat onder leiding van Pieter Eshuis ( Radio 6FM) naar aanleiding van verschillende stellingen zal tot ongeveer 22.00 uur duren. De sportraad heeft inmiddels de sportverenigingen uit Laren gevraagd de avond ‘en masse’ bij te wonen. Opzet van ‘De sportraad van Laren’ is de lokale partijen proberen duidelijk te maken dat de sport in Laren meer dan ooit behoefte heeft aan gemeentelijke ondersteuning.  Wat staat hierover in hun verkiezingsprogramma’s.

Speciale gast is Peter Sprenger. Peter Sprenger heeft een nauwe affiniteit met sport en is voorzitter van de Nederlandse Volleybal Bond . Hij begeleidt organisaties als het gaat om de transitie naar de digitale wereld en het aanpassen van hun strategie aan veranderende omstandigheden.  Kom naar  het Brinkhuis, en ga in gesprek met de politici . Alle fractievoorzitters hebben toegezegd mee te doen aan het debat.
 
Dit debat is het eerste van drie debatten in aanloop naar de verkiezingen van de gemeenteraad op 21 maart 2018.