Fragment gemist

Hele uitzendingen kunt u binnen twee weken terugluisteren door het betreffende programma op te zoeken via de programmagids.

NH Gooi Zaterdag - Column Leo Janssen

Vandaag weer een column in de serie Bol An van Leo Janssen, oud-wethouder en loco burgemeester van Laren. Dit keer gaat de column over vogelgeluiden en componisten.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - AED geplaatst aan Bussumerweg Blaricum

Meerdere gemeentes in onze regio zijn bezig met het opzetten van een dekkend AED-netwerk binnen hun gemeente. Hierbij is de inbreng en betrokkenheid van inwoners van essentieel belang. Afgelopen vrijdag werd in Blaricum aan de Bussummerweg een nieuwe AED met buitenkast geplaatst door buurtpreventievereniging Neighbourhoedt.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Petitie Blaricum Beach

Mede-eigenaar Marita Steenbeek van Blaricum Beach begon een petitie naar aanleiding van het bezwaar van de Vrienden van het Gooi. Binnen enkele dagen werd de petitie ruim 2000 keer getekend.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Regionale Samenwerkingsagenda

Omdat de fusies in onze regio van de baan zijn, wordt nu, op verzoek van de provincie, naar een intensieve samenwerking gezocht tussen de gemeenten. Eigenlijk gaat het over de vraag wie op welk niveau waarover beslist. Daarom is er de afgelopen maanden in de Regio hard gewerkt aan een Regionale Samenwerkingsagenda, waarin staat op welke fronten de gemeenten gaan samenwerken.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Wateroverlast in Laren?

Naar aanleiding van de hevige regenval van vrijdag 12 juli spreken we met wethouder Peter Calis over de overlast in Laren. Helpt het programma Laren Regenklaar al?

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Zomerprogramma De Biezem

In onze regio hebben de scholen gisteren de deuren gesloten: het is vakantie! Maar zwembad De Biezem in Laren zet dan de deuren wijd open. Er is van alles te doen voor de thuisblijvers.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Tess de Weerdt van Puraraza Divino traint Paarden

Tess de Weerdt van Puraraza Divino traint Paarden om ze vervolgens te kunnen verkopen. Ja, ze geeft ook nog les en shows, maar dit is wel waar het hart van deze ambitieuze dame ligt.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Bakker Silvester Kuiper uit Baarn

Bakker Silvester Kuiper uit Baarn vindt dat brood op zich, dus zonder het beleg, al de moeite waard van eten moet zijn.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Koppig BV directrice Nelleke Plagman is wereld beroemd achter de schermen

Koppig BV directrice Nelleke Plagman is wereld beroemd achter de tv schermen. We hebben het dan over detachering op het gebied van visagie. In deze hoedanigheid komt Nelleke in aanraking met wereldsterren.

Luister fragment

NH Gooi in Business - Albert Hagedoorn van Kaaps Wijnhuis importeert wijn uit Zuid Afrika

Huizer Albert Hagedoorn van Kaaps Wijnhuis importeert de betere wijn uit Zuid Afrika.

Luister fragment

Nacht van Bart - Optreden Stanley Burleson

Ambassadeur Stanley Burleson trad op het grote podium op. Met zijn toestemming hierbij een deel van het optreden. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

Nacht van Bart - Bekendmaking eindbedrag

Irene Moors maakt het eindbedrag bekend en overhandigt een cheque aan de Nierstichting. Zie ook ons live-blog op nhgooi.nl/bart voor foto's bij de fragmenten.

Luister fragment

*/ ?>