Fragment gemist

Hele uitzendingen kunt u binnen twee weken terugluisteren door het betreffende programma op te zoeken via de programmagids.

NH Gooi Zaterdag - Open dag botterwerf Huizen

Zaterdag 21 september tot 16 uur is er open dag op de Botterwerf in Huizen. Onze verslaggever Derk Laning keek hoe het is om zelf aan het roer te gaan staan van een heuse botter.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Tentoonstelling Mediavrouwen

Van 28 september t/m 31 december wordt in museum Hilversum de Tentoonstelling Mediavrouwen gehouden. De tentoonstelling gaat over baanbrekende mediavrouwen op het gebied van fotografie, film, radio, televisie, videokunst en online. Aan de telefoon hadden we Bart van der Linden van Beeld en Geluid, een van de samenstellers van de Tentoonstelling.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Column Monique Kropman

Het loopt storm bij de expositie over nazikunst in het Design Museum in Den Bosch. Een expositie die deel uitmaakt van activiteiten rond de herdenking van 75 jaar bevrijding. Dit is het thema van de column van deze week, ingesproken door Monique Kropman, bestuurslid van BelArt en de Stichting Kunst in Laren.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - De Vorstin draait weer goed

Podium De Vorstin is het podium voor pop, cultuur en media in Hilversum en organiseert jaarlijks zo’n 300 activiteiten die gemiddeld 60.000 bezoekers per jaar trekken. Jarenlang moest er veel geld naar het podium om de begroting sluitend te maken. Maar er lijkt een kentering zijn gekomen. Aan de telefoon Wilco Witte directeur van de Vorstin.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Hilversum Actief

Zondag 22 september wordt voor de vierde keer Hilversum Actief georganiseerd. Culturele verenigingen, vrijetijdsorganisaties en sportverenigingen presenteren zichzelf op het Marktplein, en alle inwoners van Hilversum zijn van harte welkom om te komen kennismaken. We spraken organisator Kimberley van Bossé van Sport Fair.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - OldStars sportfestival in Laren

Sporten in teamverband is populair in Nederland. Veel ouderen willen wel sporten, maar kunnen dat niet meer. Of toch wel? Woensdag 25 september a.s. is er een groot OldStars Sport Festival in Laren! Wat dit inhoudt en voor wie dit is bedoeld vragen we aan Eric Hunink en Stijn Eijkman.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Open dag brandweer Laren

De brandweerpost Laren houdt vandaag 21 september een open dag, van 11.00 tot 15.00 uur bij Plein 1945. Onze verslaggever Derk Laning spreekt met Jeroen van Brakel (post-commandant Laren) over het belang van vrijwilligers.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - e-Waste Race

Ook dit jaar nemen 10 basisscholen in de Gooi en Vechtstreek het tegen elkaar op om zoveel mogelijks afgedankte elektrische apparaten (ook wel e-waste genoemd) in te zamelen in de e-Waste Race. In de studio Robbin Loman, docent groep 8 van de OBS de Zuidwenk in Eemnes, samen met Ceciel & Tehila en twee enthousiaste leerlingen.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Dag van het Werkpaard

Morgen, zondag 22 september, dan wordt ie weer gehouden: De Blaricumse Dag van het Werkpaard! Voor het publiek is er de gehele dag van alles te beleven in Blaricum. We spraken met de voorzitter van de Dag van het Werkpaard Paul Looman

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Mirjam Hubregtse presenteert 'Profileren zonder opscheppen'.

Op 26 september wordt het nieuwe boek van Mirjam Hubregtse gelanceerd in theater De Mess in Naarden. De titel van haar boek is: Profileren zonder opscheppen.

Luister fragment

NH Gooi Zaterdag - Frans Ruyter

Frans Ruyter duikt in de geschiedenis van Blaricum en neemt ons mee naar 1987, waarin de verkeersproblemen de pan uit rijzen en de Agrarische Stichting wordt opgericht.

Luister fragment

NH Gooi In Business - Leven in de Brouwerij in Nederhorst den Berg

Als je dit weekeinde ook nog aan je gezondheid wilt werken, dan moet je in Nederhorst den Berg zijn. Daar vindt namelijk “Leven in de Brouwerij” plaats. Jolande de Vries – Verwoerd en Joost Boers zijn betrokken bij dit sportieve event en er schijnt ook nog een redelijk bekende Nederlander te verschijnen?

Luister fragment

*/ ?>