Onthaasten tijdens eerste Gooise Mind-Walk

Blaricum - Onthaasten en opladen tijdens wandelingen; Mind-Walktrainer Els Aardewijn begeleidt vanaf 25 april Mind-Walk trainingen op de Tafelberg in Blaricum.

Woensdag 25 april start de eerste training om 10.00 uur. De Mind-Walk training is een cursus van 10 weken waarin per week 3 tot 5 kilometer gewandeld wordt in een groep van maximaal 8 personen.

De wandelingen duren 75 minuten. Elke wandeling heeft een thema, zoals balans of bewustwording. Mind-Walk bevordert het creëren van ontspanning, bewustwording, vrijheid en balans. Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit yoga, mindfulness training en tai chi. Het is een veilige en effectieve manier om gezondheid en fitheid te verbeteren. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

"Mindful wandelen in de natuur is goed voor lichaam en geest. Mensen die anders met stress of problemen willen omgaan hebben er veel aan, maar de cursus is ook bedoeld voor mensen die geen klachten hebben’’, vertelt Els Aardewijn. De Huizerse heeft een eigen praktijk voor mindfulness en massage. "De combinatie van bewegen, samenzijn en natuur heeft iedereen iets te bieden. Mind-Walk is ont-moeten en ontmoeten.’’

Wie het wat lijkt om:
• lekker te wandelen
• zich energieker en fitter te voelen
• heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur
• minder stress te ervaren waardoor de stemming verbetert en er een goed gevoel ontstaat
• te ont-moeten en ontmoeten
kan zich aanmelden voor de Mind-Walk training die start op woensdag 25 april om 10.00 uur op de Tafelberg. Oude Naarderweg 2, 1261 DS Blaricum.

Voor aanmelden en informatie over deze en volgende trainingen: Els Aardewijn, 06-15138686, delis@aardewijn.com, www.delis.aardewijn.com