ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 4e SCENECS filmvertoning bij Bibliotheek Hilversum | NH Gooi
  • Maandag 28 mei 2018
  • Regio Hilversum

Maandag 28 mei 2018 vindt de vierde maandelijkse filmvertoning van SCENECS plaats in het filmtheater van Bibliotheek Hilversum. Door de samenwerking tussen SCENECS en bibliotheek Hilversum wordt het publiek iedere maand getrakteerd op bijzondere films.

In aanloop naar de volgende editie van het SCENECS International Film Festival, van vrijdag 22 juni t/m 29 juni, wordt er een aantal bijzondere films uit de oude doos vertoond. Deze films zijn afgelopen twee jaar ofwel genomineerd geweest voor de Dutch Golden Stone Award of hebben deze zelfs gewonnen. Er worden vijf (korte) films vertoond tijdens deze filmvoorstelling.

Eén hiervan is de op een waargebeurd verhaal gebaseerde film The Forgotten van de Russische regisseur Alexander Korolov. De hoofdrolspeler is een dove regisseur die in gebarentaal werkt aan een nieuw toneelstuk. Hij heeft een relatie met de hoofdrolspeelster en is van plan om van zijn echtgenote te scheiden. De dove personages zijn daadwerkelijk gespeeld door dove acteurs.

Je gaat het zien op maandagavond 28 mei om 20:00 uur in het filmtheater van Bibliotheek Hilversum.
Kosten: € 5,- Kaartjes voor deze gezellige filmavond zijn nu verkrijgbaar bij de klantenservice van Bibliotheek Hilversum of online www.bibliotheekhilversum.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren