ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Aktie voor Sint-Maarten: eindstand 40.012 euro (= ANG 83.000) | NH Gooi
René Roodheuvel (r) interviewt burgemeester Fons Hertog van Huizen
René Roodheuvel (r) interviewt burgemeester Fons Hertog van Huizen

De aktie Huizen voor Sint Maarten heeft zaterdag ruim 40 duizend euro opgebracht (is ruim 83 duizend Antilliaanse gulden). Het streefbedrag was aanvankelijk op het symbolische 11.011 euro gezet en is dus ruimschoots overtroffen. Radio 6FM zond de grote finale van de actie rechtsreeks uit vanuit het tijdelijke Sint Maartenhuis op Plein 2000 in Huizen. Het was een gevarieerd programma met veel gasten, live muziek en reportages. Er deden 18 vrijwillige radiomedewerkers mee aan de uitzending.

De 2 Huizer Rotaryclubs riepen op 10 oktober de inwoners van Huizen op in actie te komen voor het door de orkaan Irma verwoeste eiland Sint-Maarten. In de loop van de maand zijn die acties massaal op gang gekomen. De opbrengst is bestemd voor de herbouw van de Sister Marie-Laurence basisschool (http://www.srmarielaurenceschool.net)

Tijdens de uitzending waren er ook live interviews met John Caputo, voorzitter van Rotary Sint-Maarten en Tanja Frederiks, projectcoördinator opbouw van de school. Delen van de uitzending uit Huizen waren op zaterdag en zijn de dagen daarna op Sint Maarten en enkele nabij gelegen Caribische eilanden te beluisteren via het radiostation Island 92.

De volledige uitzending is na te luisteren via de "uitzending gemist" pagina van www.6fm.nl.

Bron: © 2006-2023 NH Gooi

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren