ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bert Moll dirigeert voor laatste keer Deo Juvante | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Kunst
  • Dinsdag 12 december 2017 om 09:49
Bert Moll leidt voor de laatste keer het koor
Bert Moll leidt voor de laatste keer het koor

Bert Moll, dirigent van de Huizer Koorvereniging Deo Juvante, neemt na 40 jaar afscheid. Zijn laatste optreden met dit koor is op 26 december, tweede kerstdag, in de zangdienst in de Kruiskerk in Huizen. De dienst begint om 10:00 uur. In januari 2017 heeft hij aangegeven het wat rustiger aan te willen doen.

Bert Moll startte zijn loopbaan als dirigent bij Deo Juvante in 1977. Veertig jaar lang gaf hij zich als een bezield dirigent en met een tomeloze inzet aan dit koor. Hij begon destijds met 50 zangers en anno 2017 telt Deo Juvante 110 leden.

Moll behaalde grote successen met zijn zangers: concerten in het Concertgebouw in Amsterdam, de Dom in Keulen, Vredenburg/Utrecht en De Doelen in Rotterdam; op al deze podia stond het koor met déze dirigent. Koorreizen naar het buitenland werden gemaakt en ook waren er radio- en tv-optredens. Van het koor verschenen lp’s, cd’s en dvd’s.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Beatsensation

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren