Kerstconcert in de Johanneskerk

Laren - Het jaarlijkse kerstconcert in de Johanneskerk in Laren is op vrijdag 15 december 2017. Op deze vrijdagavond brengen vocalisten van drie koren de concertbezoekers vanaf 19:30 uur met prachtige koormuziek in de kerstsfeer.

De samenwerking in de kersttijd tussen Larens Vrouwenkoor Octimbre o.l.v. Ton Philips en de gregoriaanse zangers van Schola Psittacus is inmiddels in Laren een mooie traditie geworden. Dit jaar wordt het kerstconcert extra feestelijk door medewerking van nog een koor: Canticum Anglicum uit Amsterdam. Dit is een gemengd koor uit de Anglicaanse traditie en staat onder leiding van Marga Schoutens.

Er wordt een gezamenlijk kerstprogramma gepresenteerd dat o.a. bestaat uit klassieke maar ook eigentijdse koormuziek, gregoriaans, carols alsmede fraaie intermezzi door de sopraan Elma van den Dool en pianiste Annemieke Jussen.
Liefhebbers van koor- en kerstmuziek zijn van harte welkom in de sfeervolle Johanneskerk aan de Naarderstraat 5. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12 bij Zangstudio Laren Telefonisch: 035 – 621 16 15 of per email: info@zingeninlaren.nl.

Kerstconcert Laren 2017
Vrijdag 15 dec. 19:30
Johanneskerk Laren
Larens vrouwenkoor Octimbre
Leden van Schola Psittacus Amsterdam
Canticum Anglicum Amsterdam

Elma van den Dool, sopraan
Annemieke Jussen, piano
Muzikale leiding: Marga Schoutens en Ton Philips