ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerstshow met Annie en Scrooge | NH Gooi
  • Vrijdag 15 december 2017

Op vrijdag 15 december organiseert De Gooische Muziekschool een Kerstshow in theater Concordia van de Koningskinderen in Bussum. De show wordt gegeven door leerlingen van de musical-, theater en zangafdeling.

De show begint met musical Annie. De theaterklas o.l.v. Maja van der Esch en Rianne Botma heeft deze hoogtepunten van de musical ingestudeerd vanaf september. Voor de pauze wordt er afgesloten met het koor van de Musical and Dance Center en het Kerstkoor van de muziekschool.

Na de pauze wordt een verkort theaterstuk van Dickens op de planken gebracht. Scrooge, de vrek die niemand iets gunde, zal ook nu weer het licht zien. Of zit er een andere wending in het stuk. De theatergroep New Actors staat onderleiding van Tineke van Yperen en Marjolein van den Hombergh.
De avond wordt afgesloten met gezamenlijk koor van de aanwezige leerlingen.
Kortom een leuke show om in een heerlijke kerstsfeer te komen.

De Kerstshow, vrijdag 15 december aanvang 19.30 uur. Theater Concordia – Koningskinderen – Graaf Wichmanlaan 46 Bussum. Kaarten à € 4,- zijn verkrijgbaar vanaf 4 december bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6. Pinnen is mogelijk. Reserveren kan per mail, info@degooischemuziekschool.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren