Toegankelijk maken van internet met Klik & Tik

Regio - Word computervaardig in een handomdraai. Waarom nog langer wachten? Grijp nu die kans om snel en eenvoudig computervaardig te worden. Zeker nu ook de telefoonboeken uitsluitend digitaal beschikbaar zijn is het nu echt de hoogste tijd om computervaardiger te worden.

De bibliotheek HLB start in februari haar cursus Klik & Tik. In vier lessen wordt geleerd zelfstandig te internetten en zonder angst of beven het internet op te gaan! Klik deelname aan en Tik op onze cursus. Kent u iemand die misschien ook nog steeds niet digivaardig is ? Breng hem of haar dan ook op de hoogte van ons aanbod. Samen goede voornemens uitvoeren werkt altijd beter.

Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, organiseert de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum in haar vestiging Huizen, de computercursus Klik en Tik.

Klik en Tik is een computercursus van vier weken, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

Cursus: Klik & Tik 'Het internet op'
Locatie: Bibliotheek Huizen

Data: 1, 8, 15, 22 februari 2018
Tijdstip: 13:00 – 14:30 uur

Kosten: € 15,00 voor 4 lessen

Maximaal aantal cursisten: 5

Aanmelden via de klantenservice in de bibliotheek Huizen of bel 035-5257410 voor meer informatie en vraag naar Elise Walet.