ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Huizen in actie voor Sint Maarten | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Dinsdag 10 oktober 2017 om 20:19
De verwoeste Sister Marie-Laurence Primary School
De verwoeste Sister Marie-Laurence Primary School

Huizen gaat actie voeren voor Sint Maarten. Deze oproep doen de beide Rotary Clubs. Het Huizer college heeft hier inmiddels positief op gereageerd. Dinsdag 10 oktober lieten de verschillende collegeleden weten op welke manier zij geld willen inzamelen voor dit door de orkaan Irma verwoeste eiland. Zo kunnen de Huizers samen met wethouder Gerrit Pas een fietstocht maken langs de openbare kunstwerken in het dorp. Wethouder Janny Bakker nodigt de Huizers uit voor de 6 bergenloop.

De actieperiode is van 11 oktober tot 11 november. De Rotary Clubs roepen iedereen op bij te dragen door mee te doen of door wervingsacties te organiseren. Behalve het Huizer college hebben inmiddels verschillende bedrijven hun medewerking toegezegd.

De grote finale is op 11 november op Plein 2000. De initiatiefnemers hopen dat minimaal de Sister Marie-Laurence Primary School met de opbrengst kan worden herbouwd en het verwoeste lesmateriaal vervangen kan worden.

6FM Zaterdag zendt op 14 oktober een reportage uit.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren