ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Larense collegeleden ontbijten op de Binckhorst – St. Jan | NH Gooi

Het jaarlijkse burgemeestersontbijt tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt had dit jaar in Laren een ander tintje. In plaats van een ontbijt met een groep in het Raadhuis ontbeten alle collegeleden op basisschool De Binckhorst – St. Jan.

Dit alles ter gelegenheid van jubilerend leerkracht Jacky van Bekhoven. Zij vierde namelijk dat zij maar liefst 40 jaar in het onderwijs zit. Reden voor de school om mevrouw Van Bekhoven eens extra in het zonnetje te zetten. De school was omgetoverd tot een Bed & Breakfast. Mevrouw Van Bekhoven runt namelijk naast haar werkzaamheden als leerkracht, in haar woonplaats Bussum een Bed & Breakfast.

Mevrouw Van Bekhoven werd in haar woonplaats opgehaald met paard en wagen. Na ontvangst door directeur Marline Schaapheder en de collegeleden ging het nationaal schoolontbijt van start. Burgemeester Rinske Kruisinga ontbeet in groep 7a, de groep van jubilerend leerkracht Van Bekhoven.

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, ontbijten zo’n 550.000 kinderen op zo’n 3.000 basisscholen samen gezond.

Bron: Gemeente Laren

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Vandaag om 21:00.

Terugluisteren