ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kortingsactie Weihnachtsoratorium | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Kunst
  • Donderdag 30 november 2017 om 16:27
Het Weihnachtsoratorium in de Sint Jansbasiliek
Het Weihnachtsoratorium in de Sint Jansbasiliek

De Stichting Laren Klassiek die het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach organiseert hoopt met een kortingsactie de kerk voller te krijgen. De uitvoering is op woensdag 13 december in de Sint Jansbasiliek van Laren.

Leo Janssen, bestuurslid: “Ik weet niet, wat het is dit jaar. Vorig jaar waren we uitverkocht met Ton Koopman. Als organiserende stichting leggen we de lat altijd kwalitatief hoog. Ook dit jaar, maar het loopt nog niet echt lekker. Vandaar deze kortingsactie. Als je een vriend meeneemt krijg je 50% korting op dat ticket.”

Voorzitter Maria Klingenberg:” Er is een keur aan zeer talentvolle solisten. Ook zijn we bijzonder trots dat een gerenommeerd dirigent als Ed Spanjaard, de dirigent van het Orkest van het Oosten, de leiding heeft over deze uitvoering. “

De uitvoerende musici zijn dit jaar grote namen: Selma Harkink sopraan, Dave ten Kate countertenor , André Post tenor en het onlangs met prijzen overladen talent Raoul Steffani bariton.

Tickets kan men bestellen via de Nationale Theater Kassa 0900 – 9203.
De toegangskaarten kosten € 59,50 (eerste rang) en € 49,50 (tweede rang), inclusief programmaboekje, pauzedrankje en € 2,50 administratie-kosten. Wie de NTK belt en de code ‘Vriend 50’ doorgeeft, krijgt 50% korting op een kaartje voor zijn of haar vriendin. De actie is geldig tot 11 december.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren