ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent CDA- kandidaten op cursus | NH Gooi
De CDA - cursisten
De CDA - cursisten

CDA-kandidaten Marianne Vos-Breel en Remy Witte uit Huizen zijn op cursus geweest. Samen met een aantal andere kandidaat raadsleden uit de regio hebben zij zich de afgelopen weken voorbereid op het raadswerk.

Marianne Vos-Breel over deze cursus: "Weten wat er leeft in de samenleving is één ding, er politiek iets mee kunnen doen is weer iets anders. Deze cursus heeft ons concrete handvatten gegeven om dat te kunnen doen.".

In de cursus die het CDA door het hele land aanbiedt, werd ingegaan op het gedachtegoed van deze partij, debatteren, de taken en bevoegdheden van de gemeenteraad en je eigen functioneren daarin. De laatste avond werd aan de hand van een casus een raadsvergadering nagespeeld.

CDA-Lijsttrekker Rutger Rebel: "Het is essentieel dat nieuwe raadsleden de ins en outs van het raadswerk tot zich nemen om straks daadkrachtig aan het werk te gaan."

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren