ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lezing over bijna 100-jarige orkest The Ramblers | NH Gooi
  • Woensdag 21 september 2022 t/m Donderdag 29 september 2022
The Ramblers in 1933. Foto uit het boek “Maar… wij komen terug”.
The Ramblers in 1933. Foto uit het boek “Maar… wij komen terug”.

Donderdagmiddag 29 september geeft Nol van Bennekom in De Blaercom in Blaricum een lezing over het oudste nog spelende dansorkest ter wereld, The Ramblers, opgericht in de jaren ’20 van de vorige eeuw door Theo Uden Masman. De lezing - georganiseerd door Versa Welzijn – gaat over de geschiedenis van het orkest.
Van Bennekom volgt The Ramblers al sinds zijn vijftiende, nu 67 jaar geleden. Ook interviewde hij lang geleden (wijlen) de zanger-trombonist Marcel Thielemans voor het oorlogsboek ‘Overleven’ en raakte hij bevriend met hem. Uiteraard komt ook het nieuwste boek “Maar….wij komen terug” over de eerste jaren van The Ramblers ter sprake.

Deze lezing vindt plaats 11 dagen vóór de première van de jubileum theatertour van dit fameuze orkest op 9 oktober in theater Spant! in Bussum. De in Huizen opgegroeide zangeres Janne Schra is het middelpunt van deze theatertour.
Iedereen is welkom in De Blaercom op donderdag 29 september vanaf 16.00 uur. De toegang is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd in de kosten van de bijeenkomst.









Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren