ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Toneelvereniging Deo et Arti komt met nieuwe eenakter vanaf 13 oktober | NH Gooi
  • Vrijdag 13 oktober 2023 t/m Zaterdag 28 oktober 2023
  • Regio Eemnes

In het komende seizoen komt Deo et Arti met twee verrassende eenakters. Valse Noot is een spannend en intrigerend stuk over het opeisen van de waarheid over een duister verleden. Een bewonderaar vraagt de dirigent na afloop van een concert om zijn handtekening. En wat er dan allemaal gebeurt.
Een Grijze Komedie gaat over een variété van vedetten, waarbij vier acteurs op leeftijd wekelijks bijeen komen om te praten over het vak, de vergankelijkheid van roem en ouder worden. Als één van hen een drastisch besluit neemt, komen de anderen op een wel zeer creatieve manier in actie.

De voorstellingen zijn op: 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober in theater de Hasselbak te Eemnes. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten - à € 15,- , en meer informatie via deoetarti.nl


Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Jazznotes

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren