ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Feestelijke ingebruikname van braintrainer en fietslabyrint in Amaris Voor Anker | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Dinsdag 29 oktober 2013 om 19:03
ingebruikname braintrainer en fietslabyrint
ingebruikname braintrainer en fietslabyrint

Dinsdag heeft Amaris Voor Anker een braintrainer en fietslabyrint feestelijk in gebruik genomen. Dankzij financiële ondersteuning kon Amaris Voor Anker de aanschaf van deze apparatuur realiseren voor de clienten van het zorgcentrum. Een tweetal bewoners namen onder toeziend oog van de genodigden de apparatuur in gebruik. Na de bijbehorende instructie kregen alle gasten een heerlijk stuk taart; als blijk van dank hadden de bewoners samen met de medewerkers appeltaart gebakken. De Braintrainer is een gebruikersvriendelijke spelcomputer die zich richt op het trainen van het geheugen en cognitie van ouderen. Het Fietslabyrint is een hometrainer waarmee een interactieve route gefietst kan worden. Amaris Voor Anker is het bewonersfonds van de cliëntenraad en de Stichting Vrienden van Voor Anker zeer dankbaar voor het financieren van deze apparatuur.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Goot op de radio

Vandaag om 18:00.

Terugluisteren