ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Na 2:15 geen nieuwe bezoekers Graaf Wichman | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Sport
  • Dinsdag 13 februari 2018 om 01:07

De deuren van horecagelegenheden aan de Graaf Wichman worden met ingang van vrijdag 16 februari vanaf 02.15 uur gesloten voor nieuwe bezoekers. Dat meldt het Nieuwsblad voor Huizen. Na die tijd geldt: binnen is binnen en buiten is buiten. Bezoekers die dan al binnen zijn, kunnen blijven tot sluitingstijd. Die blijft staan op 04.00 uur voor diverse gelegenheden.

De burgemeester, de horecaondernemers en de politie zijn deze afspraak overeengekomen om het aantal incidenten op straat rondom de Graaf Wichman terug te dringen. Ter ondersteuning van deze maatregel wordt extra beveiliging op straat ingezet en wordt het privaat cameratoezicht van de ondernemers uitgebreid.

De nieuwe 'deur dicht'-regel geldt voor Grandcafé ´t Heertje, Irish Pub Holy Moly, Pizzeria Marino en eethuis Kambur. Snackbar Kwalitaria sluit om 24.00 uur. De andere horecabedrijven en de bioscoop sluiten ook eerder dan 02.15 uur.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren