ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Rennen tussen de modderpoelen bij Huizer Trappenbergloop | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Het weer
  • Maandag 02 maart 2020 om 14:55 | bijgewerkt: om 14:56 uur
  • Sjoerd Stoop

HUIZEN - Het slechte weer van de afgelopen week heeft de Trappenbergloop in Huizen gisteren extra uitdagend gemaakt: door de modderpoelen op het parcours was de hardloopwedstrijd een stuk zwaarder dan normaal.

NH Nieuws

De vele regen van de afgelopen week had zo z'n weerslag op het parcours. Op het allerlaatste moment werden nog aanpassingen gedaan om het parcours toch goed beloopbaar te maken.

Uiteindelijk werden flinke modderige stukken overgeslagen. Dat was dan ook het enige 'probleem' waar de organisatie tegenaan liep: tijdens de wedstrijd zelf was het prima loopweer.

Uiteindelijk stonden er gisteren rond de zeshonderd hardlopers aan de start van het Huizer evenement. 's Ochtends startte eerst de jongste hardloper, daarna startten ook de meer prestatieve lopers.

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren