ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Medewerkers spoedeisende hulp Tergooi danst op nummer 'Anderhalf' | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Werk
  • Maandag 06 april 2020 om 09:58 | bijgewerkt: om 10:19 uur
  • Joost Lammers

HILVERSUM - Tussen het harde werk door moet in het ziekenhuis ook af en toe worden ontspannen. Drie medewerkers van de Tergooi-ziekenhuizen doen dit met een dansje in vol ornaat.

Medewerkers spoedeisende hulp Tergooi doen dansje
Medewerkers spoedeisende hulp Tergooi doen dansje @Tergooi

Uitgerust met de defribillator, spuit en beademingsmasker danst het ziekenhuispersoneel synchroon op het nummer 'Anderhalf' van Ali B., Poke en Judeska. In dat lied vragen de artiesten aandacht voor de regel dat iedereen anderhalve meter afstand moet houden in verband met het corona-virus.

De video is door het ziekenhuis op Twitter geplaatst. "Even ontspannen op de SEH", schrijft het Tergooi. Vorig week plaatsten ook agenten een filmpje van een dansje om het belang van het afstand bewaren te onderstrepen.



Eerder deelde Tergooi met vestigingen in Hilversum, Blaricum en Weesp ook een video, waarin wordt getoond hoe het er aan toe gaat op de intensive care. Volgens de laatste update van het ziekenhuis op zondag zijn er 29 patiënten met corona opgenomen en zijn er zeven mensen overleden. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren